Het platform voor producers van electronische muziek uit Oost-Nederland

FEATURED: Lotte Pen AKA UND NUN

Featured track deze week: Tabernacle van UND NUN

Deventer saxofonist Lotte Pen zit achter UND NUN, en haar track Tabernacle is eigenlijk de bekroning van een lange, heel persoonlijke ontwikkeling. Luister er hier naar!

 

Blog 23-05-2018

Lotte vertelt meer over UND NUN en over haar vervolgplannen in haar videoblog. 

Het geschreven woord en ik zijn een gekunstelde combinatie. Ik verlies me altijd in een heleboel bijvoeglijk naamwoorden en bijzinnen, maar een punt maken, ho maar. Om mezelf te helpen maakte ik een fietstocht en begon mezelf te interviewen. Al pratend kom ik vaak beter tot goede zinnen dan achter een leeg A4. Om het te kunnen onthouden wat er allemaal mijn mond verliet maakte ik er een filmpje van. Op een dinsdag na het Pinksterweekend, niet opgemaakt en met een maandagochtend coupe. Ik kwam terug van een pleinwacht op de school van mijn zoon, waar ik 30 kinderen ervan moest weerhouden elkaar de haren uit het hoofd te trekken.

Het is opgenomen in 1 take met Tabernacle als soundtrack, in elkaar gefreubeld in iMovie en allesbehalve glamorous, maar wel wie ik écht ben.

Benieuwd naar meer? Je kan me de aankomende tijd hier bewonderen:

27 mei 2018, 11.00–11.15, 11.30–11.45, 2.00–12.15 UND NUN, Muze van Zuid, Muziektent Vondelpark, Amsterdam
7 juni 2018, 17:00, 20:00, VanDryver, Oranjewoud Festival, Oranjewoud
4 augustus 2018, UND NUN met Francesco Taranto en Laurens van der Linde, Het Tuinfeest, Theater Bouwkunde, Deventer