Het platform voor producers van electronische muziek uit Oost-Nederland

Nieuwe Electronische Waar 12 bekendgemaakt

Tien aanstormende producers uit Oost-Nederland – presentatie op Booster Festival!

Maandag 26 maart is de selectie bekendgemaakt voor Nieuwe Electronische Waar 12, het belangrijkste talentontwikkelingsproject voor elektronische muziek van Oost-Nederland. Tien aanstormende producers worden het komend jaar meegenomen en begeleid, zowel als het gaat over tracks produceren, live muziek maken alsook over zakelijke adviezen. Van Nieuwe Electronische Waar 12 komt ook opnieuw een compilatie uit, een mooie staalkaart van wat er speelt in Oost-Nederland.

Dit jaar zijn het Sunspot (NL) (Malden), Elemenopee (Zwolle), unannounced guest (Deventer), UND NUN (Deventer), Ole Nieling (Enschede), BrakeFast (Nijmegen), Migisi (Deventer), Meercat (Nijmegen), JWEEX (Warnsveld) en KAOS (Almelo).

Alle deelnemers krijgen met behulp van een team van coaches uit de dance scene een op maat gemaakt traject aangeboden. Heb je hulp nodig bij het produceren of finetunen van je tracks, voor mastering of andere technische vragen? Dan zoeken we iemand die je kan bijstaan in de studio. Wil je je juist meer richten op live gigs? Dan regelen wij een gesprek met ervaren managers en/of boekers. Ook helpen we op andere vlakken, nemen we je mee naar de Dance Fair, ADE, Muzikantendag en andere showcase- of netwerk-events.

 

Nieuwe Electronische Waar 12 compilatie

Ook tof: tegelijk met de bekendmaking wordt een album online uitgebracht met tracks van alle deelnemers – deze is te beluisteren op alle streaming-kanalen en wordt gepromoot naar de internationale dance-industrie.

  • Presentatie Nieuwe Electronische Waar 12 op 7 april, bij het Booster Festival in Enschede.

Locatie: Planet of Sound, Haverstraatpassage 54, 7511 EX Enschede

Aanvang: 19.00 uur, gratis toegang!